Bylinkové máslo - Maitre d'hôtel

4. prosince 2016 v 19:46 | Miskar |  Recepty

Bylinkové máslo - Maitre d'hôtel (metrdotel)


Suroviny:
140 g másla
70 g bylinkové směsi ( jemně nasekané žampióny, kapary, sterilované okurky, sardelová pasta, cibule, petrželka a citronová kůra.

Postup:
Jemně nasekané žampióny a ostatní suroviny promícháme s máslem.


Můžeme použít na jednohubky nebo na bagety. Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama